22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

VREMURI GRELE pentru liberalii care au afaceri cu statul. Ori renunţă la afaceri, ori out din funcţii

News Liberalii care au afaceri cu statul vor rămâne fără funcţiile politice şi cele din administraţie. Decizia finală va fi aprobată la jumătatea lunii ianuarie în Delegaţia Permanentă a PNL Botoşani. Printre cei vizaţi se numără parlamentarii Costel Şoptică şi Viorel Grigoraş.

Anunţul făcut în urmă cu câteva zile de Florin Ţurcanu a stârnit deja dispute în PNL. Parlamentarii sunt nemulţumiţi că trebuie să renunţe la afacerile cu statul dar liderul PNL este ferm pe poziţii şi anunţă că aceştia riscă excluderea din partid.

„Noi am luat o decizie în cadrul Partidului Naţional Liberal. În ianuarie voi convoca o Delegaţie Permanentă şi voi valida acest lucru. Cine nu se va supune acestei hotărâri va fi exclus din PNL sau îi luăm toate funcţiile pe care le are în partid. Să rămână simplu membru. Nu contează cum îl cheamă. Să nu aibă afaceri cu statul. Nici familia să nu aibă afaceri cu statul. Le-am spus tuturor în cadrul Biroului Politic de săptămâna trecută. Şi eu pot să vând carne în spitalele din România. Directorul meu de vânzări vine şi se plânge. I-am spus: nu vinzi niciun kilogram de carne pentru că e afacerea lui taică-miu”, a spus Florin Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA