-0.5 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

Vremea se răcește în toată țara! Cod galben de vânt puternic în mai multe județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe avertizări pentru următoarele ore și zile. Vremea se răcește în întreaga țară. În mai multe județe, vântul va bate puternic, în rafală, sâmbătă, vor fi ploi, torențiale, cu grindină, în zone izolate. De duminică vor începe și ninsorile în mai multe regiuni.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de intensificări temporare ale vântului, manifestări de instabilitate atmosferică, vreme în răcire accentuată, valabilă în toată ţară de sâmbătă, ora 13:00, până marţi, la ora 9:00.

Sâmbătă, în regiunile intracarpatice, iar duminică, în zonele sud-estice, local vor fi manifestări de instabilitate atmosferică: averse ce pot avea caracter torenţial, intensificări ale vântului, descărcări electrice, vijelii şi izolat grindină.

ANM anunță pentru intervalul 9 aprilie, ora 13 – 12 aprilie, ora 9, intensificări temporare ale vântului, manifestări de instabilitate atmosferică, vreme în răcire accentuată, în întreaga țară. În intervalul menționat, temporar vântul va avea intensificări în toată țara, cu viteze în general de 45…55 km/h și pe arii restrânse de peste 60 km/h.

Pentru intervalul 9 aprilie, ora 13 – 9 aprilie, ora 21, meteorologii au emis o avertizare COD GALBEN de intensificări ale vântului, manifestări de instabilitate atmosferică, pentru Banat, Crișana și local în Transilvania și Maramureș.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului cu rafale de 55…65 km/h și pe arii restrânse de peste 70 km/h, vijelii, averse, descărcări electrice și izolat grindină.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA