28.4 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

Vrei să devii ofițer? Poliția Română scoate la concurs posturi prin încadrare din sursă externă

Poliția Română anunță desfășurarea unui concurs pentru ocuparea posturilor vacante de ofițeri de poliție existente la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, prin încadrare din sursă externă.

Așteptăm persoane dedicate și motivate care îndeplinesc condițiile pentru a candida pe aceste posturi:
• 1 funcție de ofițer la Serviciul Logistic
• 1 funcție de ofițer la Serviciul de Investigații Criminale
• 2 funcții de ofițer specialist la Serviciul de Comunicații și Informatică
• 1 funcție de ofițer specialist la Structura de Securitate

Totodată, IPJ Botoșani recrutează candidați și pentru următoarele posturi:
• 1 funcție de ofițer specialist relații publice la Serviciul Cabinet
• 1 funcție de ofițer specialist la Biroul Siguranță Școlară
• 1 funcție de medic veterinar la Biroul pentru Protecția Animalelor

Pentru ultimile 3 posturi menționate, probele de concurs vor fi susținute în municipiul București, în locații care vor fi comunicate ulterior candidaților înscriși, atunci când își vor depune dosarele, prin intermediul colegilor de la Serviciul Resurse Umane .

Înscrierile se realizează exclusiv online, până la data de 07.07.2024 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 07.07.2024 până la ora 23:59) prin transmiterea dosarului de recrutare pe adresa de email sursaexterna@bt.politiaromana.ro. Dosarul de recurtare conține cererea de înscriere tip, completată cu datele solicitate, însoțită de toate documentele menționate în anunțul postat pe portalul de servicii electronice al Ministerului Afacerilor Interne ( http://hub.mai.gov.ro/).
Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani la numărul de telefon 0231.507.114 sau 0231.507.113
Vino alături de noi și devino un scut al celor care respectă normele legale și vor să trăiască într-o societate bazată pe respectarea regulilor. Vei fi provocat să faci față unor situații inedite, riscante și dificile care îți vor oferi satisfacția unei împliniri profesionale.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA