0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Vizitatorii pacienţilor din Spitalul Botoşani nu mai au acces la lifturi

News Conducătorii celei mai mari unitatii medicale din judeţul Botoşani au luat o măsură care îi vizează pe vizitatorii pacienţilor din spital. Dupa ce vor primi autorizatie de functionare si celelalte doua ascensoare, vizitatorii vor fi nevoiti sa ajunga in saloanele bolnavilor folosind scarile.

Decizia a fost luata pentru ca in momentul de fata cele doua lifturi functionale transporta de la bolnavi, vizitatori, personal pana la mancare si morti. In plus, zilnic este foarte aglomerat de rudele pacientilor internati in spital care prefera sa ajunga cu liftul la etajele superioare decat sa urce scarile. 

"Nu se va permite accesul vizitatorilor decat in situatii deosebite. In lift vor avea acces pacientii, cazurile urgente, personalul unitatii. Se vor lua măsuri de restrictionare ca aceste lifturi sa functioneze conform normelor in vigoare si nu se va permite accesul vizitatorilor" a spus Ioan Asaftei, director de ingrijiri Spitalul Judetean de Urgenta. 

Cel mai sigur, celelalte doua lifturi vor deveni functionale in doua saptamani. In total, la Spitalul Judetean de Urgenta au fost montate patru lifturi, prin proiectul de reabilitare. Costurile s-au ridicat la aproape 900 de mii de lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA