19.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Viorel Iliuță: “În ultimii ani din viață vreau să spun ce vreau și când vreau”

După mulți ani, Viorel Iliuță a decis să părăsească Partidul Național Liberal dar nu exclude o revenire în politică la un alt partid de dreapta.

Fostul viceprimar al municipiului Botoșani este nemulțumit de cum este condus PNL-ul la nivel național și de faptul că în actuala guvernare, liberalii au lovit în mediul de afaceri.

“Eu sunt un om de doctrină, de ideologie. Mă întreabă lumea, mă întreabă micii întreprinzători: cum ne reprezentați dacă voi luați măsuri împotriva noastră? Cu Ciucă premier s-au luat cele mai antiliberale măsuri. Acum, când vine Ciolacu, ne-am trezit să propunem măsuri liberale, cu care o să se împăuneze PSD-ul. Suntem sinucigași. Nu am intrat în politică, acum câțiva ani, ca să fac nu știu ce, pentru mine personal. Să acced eu în nu știu ce funcții. Am avut vreo doi ani funcții dar am renunțat singur. În ultimii ani din viață vreau să spun ce vreau și când vreau. Deocamdată am decis să mă odihnesc și dacă voi face un pas în politică, în niciun caz nu voi pleca la PSD și nici la AUR. Eu o să rămân un om de dreapta”, a declarat Viorel Iliuță pentru Botoșani Online.

Întrebat dacă este nemulțumit și de ceea ce se întâmplă în PNL Botoșani, Viorel Iliuță a spus: “Dacă aș avea niște nemulțumiri din zona locală, astea le păstrez pentru mine. Nu am de gând să le comentez în spațiul public. Nu voi ataca niciun coleg pentru că nu e corect. Indiferent ce a făcut unul sau altul. Subiectul îl închid”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA