14.2 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

Viorel Iliuţă este noul director general al Elsaco Electronic. Valeriu Iftime: „Este o lovitură pe piaţa transferurilor de management. Mai pregătesc şi altele”

Viorel Iliuta

Viorel Iliuţă a acceptat oferta primită de la Valeriu Iftime şi va fi noul director general al companiei Elsaco Electronic. Omul de afaceri botoşănean ne-a declarat că a încercat de mai mult timp să-l aducă pe Viorel Iliuţă în compania Elsaco.

„Mai pregătesc şi altele. Asta e o lovitură pe piaţa transferurilor de management. Viorel Iliuţă va fi director general. Directorul meu general de până acum era din Bucureşti.contractul lui a expirat în ianuarie iar eu am insistat să rămână până vom găsi un alt director general.

Eu i-am făcut de mai mult timp o ofertă lui Viorel Iliuţă. Am inistat pe oferta asta pentru că interesul companiei, nivelul şi omul, au contat enorm. Nu găsesc unul copt care să fi lucrat la o multinaţională, să aibă o experienţă. Elsaco este o companie greu de condus. Cu ajutorul meu şi al colegilor mei, cu siguranţă vom face o super echipă. Va fi director general pe Elsaco Electronic, cea mai mare firmă din grup”, a precizat Valeriu Iftime.

Viorel Iliuţă nu a fost bun de viceprimar sau de manager al Spitalului Judeţean Mavromati dar este bun de manager al uneia din cele mai mari companii botoşănene. Acest lucru nu arată altceva decât că în municipiul şi judeţul Botoşani avem lideri politici care nu sunt interesaţi decât de voturi şi nu de a face treabă în zona administrativă. Cert este că o companie precum Elsaco nu l-ar fi numit director general pe Viorel Iliuţă dacă acesta nu ar fi capabil.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA