3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Viorel Hrebenciuc a fost reținut de DNA, pentru 24 de ore!

hrebenciuc la dna foto enational.ro

Viorel Hrebenciuc a fost reținut de DNA, în dosarul retrocedarilor ilegale de păduri. În decursul dimineții, acesta a venit la sediul DNA Brașov, pentru audieri, când  a declarat că este pregătit să fie reținut, adăugând că partidul nu l-a trădat: ”Sunt pregătit să fiu reținut. Partidul nu m-a trădat”, a spus Hrebenciuc la DNA. Fostul deputat urmează să fie adus la instanţa supremă pentru judecarea propunerii de arestare preventivă.

Viorel Hrebenciuc a fost citat să se prezinte marţi dimineaţă la DNA Braşov după ce, luni, Camera Deputaţilor a luat act de demisia deputatului. Camera Deputaţilor a trimis la Ministerul Justiţiei un document prin care a informat că Viorel Hrebenciuc nu mai este deputat şi că nu se mai impune avizul Parlamentului pentru reţinerea şi arestarea acestuia. Actul a fost trimis Parchetului instanţei supreme, iar de aici la DNA, care solicitase avizul de la Parlament în cazul lui Hrebenciuc.

La intrarea în sediul DNA Braşov, Hrebenciuc a fost întrebat dacă este pregătit pentru ce e mai rău şi a răspuns afirmativ, menţionând însă că nu îi este frică pentru că ştie ce a făcut.

Da, da sunt pregătit. Peste două-trei luni de zile o să râdeţi de el (dosar – n.r). Un singur lucru vreau să vă zic: de ani de zile frica domină în România. Toate acţiunile noastre sunt paralizate de frică, nimeni nu semnează o hârtie, nimeni nu are o iniţiativă, toată lumea are o spaimă celebră devenită de acum. Eu am demonstrat prin gestul meu că nu-mi este frică pentru că ştiu ce am făcut. Nu am niciun motiv să nu mă prezint cu inima deschisă în faţa procurorilor de la DNA”, a spus Hrebenciuc.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA