22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Viorel Grigoraş devine oficial co-preşedinte al PNL la jumătatea lunii iunie

petrache, grigoras

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal a venit astăzi la Botoşani pentru a se întâlni cu membrii acestei organizaţii. Marian Petrache încă este coordonatorul organizaţiei din Botoşani dar i-a cedat atribuţiile senatorului Viorel Grigoraş care va prelua funcţia de co-preşedinte la jumătatea lunii iunie.

După mai multe runde de dispute în cadrul partidului, liberalii botoşăneni au decis ca Viorel Grigoraş să fie noul co-preşedinte, în locul lui Florin Ţurcanu. Decizia organizaţiei din Botoşani urmează să fie validată şi de către conducerea central a PNL, acest lucru urmând să se întâmple la jumătatea lunii iunie.

“Am venit la Botoşani pentru  că am înţeles că toţi colegii mei de aici au ajuns la o concluzie. Nu e varianta Bucureştiului ci varianta filialei Botoşani. Cu propunerea o să merg în Biroul Permanent Naţional unde sunt convins că va fi validată. Îl felicit pe domnul senator pentru că lucrurile sunt doar formale. Decizia filialei este una consultativă dar noi o luăm de bună”, a spus Marian Petrache.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA