2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Vineri seară: Concert Bogdan Ota şi Nordic Sonata & Friends

 

News Pe data de 20 decembrie, începând cu ora 19:00, Bogdan Ota, acompaniat de Nordic Sonata Orchestra și prietenii săi va susține spectacolul caritabil ”Artă pentru suflet” în sala Teatrului "Mihai Eminescu" din Botoșani.

Ideea susținerii de către artist a unei serii de concerte caritabile în țară în luna decembrie a plecat de la responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are de a face lumea în care trăim un loc mai sigur și mai plin de dragoste. Iar acest lucru e realizabil de foarte multe ori cu un efort minim.

În cazul de față e nevoie doar de o donatie de 40 de lei și viața a doi copii extrem de bolnavi din Botoșani va deveni mai ușoară și mai senină. Gabriela și Ionuț au nevoie de generozitatea noastră pentru a face față bolii teribile cu care se confruntă. Gabriela are 14 ani și este diagnosticată cu scleroză multiplă. Boala este într-un stadiu avansat (paralizie totală), iar medicația de care Gabriela are nevoie pentru a încetini procesul de distrugere a sistemului nervos este extrem de costisitoare. Ionuț are 9 ani și a fost declarat caz vegetativ în urma unui accident rutier. După o muncă de doi ani medicii de la secția Pediatrie din Botoșani au reușit să-l repună pe picioare. Astăzi Ionuț merge la școală, dar are nevoie de o medicamentație specială și condiții decente de viață (îi lipsesc, printre altele, un dulap, un frigider, un calorifer electric, un laptop). Ceea ce pentru alții nu înseamnă nimic – 40 de lei, pentru Gabriela și Ionuț poate însemna o schimbare dramatică în bine! Haideți să nu-i dezamăgim de Crăciun și să facem o diferență pentru ei!!

Întrebat care e mesajul pe care și-a propus să-l transmită publicului botoșănean cu ocazia concertului caritabil ”Artă pentru suflet”, artistul Bogdan Ota a declarat: ”Mi-am propus să-l atrag pe ascultatorul meu înapoi către el însuși, către sinele său divin. De ce? Iată, de exemplu, vorbind cu omul și prietenul Ștefan Gadola, am concluzionat împreună că trăind în această societate e o datorie divină în primul rând și în al doilea rând morală să facem tot ce ne stă în putință să o facem frumoasă, fără a precupeți vreun efort. Nu avem o scuză pentru a nu face nimic. Suntem oameni și în orice fel de palate am trăi, orice fel de mașini am conduce tot vom păși afară din ele. Să fii indiferent față de lumea în care trăiești e ca și cum ți-ai construi o vilă în cimitir, fericit că nu te deranjează nimeni. “La ce bun totul când ieși din casă și vezi atâta tristețe și frustrare în jurul tău? Trebuie să facem ceva… atât cât putem”, spune Ștefan Gadola la o discuție înflăcărată despre lumea în care trăim. Eu, asemeni multora dintre noi, fac tot ce-mi stă în putință să fac lumea în care trăiesc mai frumoasă. Eforturile mele sunt ca niște scame în univers, dar coroborate cu ale altora vor fi asemeni unor picături de apă unite într-un tsunami”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

160 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA