10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

VIITORUL sună bine. Pentru FC Botoşani GALERIE FOTO VIDEO

FC Botoşani a învins cu scorul de 3-1 pe Viitorul Constanţa şi a făcut un pas uriaş către salvarea de la retrogradare. Meciul a fost unul foarte spectaculos. Patru goluri, două penalty-uri, două eliminări, ratări şi la final… o bătaie pe tunel.

FC Botoşani venea după trei victorii consecutive şi spera să învingă Viitorul lui Hagi pentru a-şi mări şansele de rămânere în Liga I. Meciul se anunţa unul foarte dificil deoarece Viitorul este capabilă să facă jocuri foarte bune şi să învingă aproape orice echipă de liga I. Temerele oficialilor botoşăneni s-au dovedit a fi îndeptăţite. După numai opt minute de la startul partidei, oaspeţii au deschis scorul. Lazăr iese aiurea din poartă, îl faultează pe un jucător al Viitorului iar Colţescu arată imediat punctul cu var. Execută şi marchează Dică. FC Botoşani încearcă să revină în joc dar Viitorul rezistă şi intră la pauză în avantaj.

Jucătorii echipei FC Botoşani au ieşit ult mai decişi de la vestiare şi după numai cinci minute au reuşit egalarea. Benzar uită că fotbalul nu se joacă cu mâna, comite un henţ în careu şi Colţescu arată din nou punctul cu var. Gabi Vaşvari execută foarte bine şi FC Botoşani reuşeşte egalarea. Ca şi cum nu ar fi fost suficient, un minut mai târziu, Viitorul rămâne cu un om în minus. Mitriţă îl calcă pe Acsinte şi primeşte direct cartonaş roşu. Pentru ca tacâmul să fie complet, după alte cinci minute, FC Botoşani marchează pentru 2-1 prin Attila Hadnagy. Viitorul încearcă să iasă la joc şi să restabilească egalarea dar ocaziile de gol aparţin totbotoşănenilor. În minutul 89, Stojkov scapă singur pe contraatac, intră în careu şi îl execută pe portarul oaspeţilor. Un minut mai târziu, Colţescu îl elimină şi pe Marin de la Viitorul.

După fluierul de final al centralului Sebastian Colţescu, jucătorii de la Viitorul s-au dezlănţuit. Au început să arate gestiuri obsene spectatorilor, au înjurat iar pe tunelul spre vestiare s-au luat şi la bătaie. Pentru că nu l-au mai prins pe centralul Colţescu, aceştia s-au răzbunat pe cine le-a ieşit în cale. Primul a fost Nelu Nistorică. Apoi au urmat angajaţii firmei de păză şi în final jandarmii. Cu aceştia nu prea le-a mers şi au fost nevoiţi să se declare oficial învinşi. Atât pe teren cât şi la vestiare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA