23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Viitorul – FC Botoșani. V. Iftime: „Sper să nu avem vreo surpriză de arbitraj”

Viitorul și FC Botoșani se întâlnesc mâine după amiază într-un meci care va decide ultima echipă care intră în play-off. Echipa lui Hagi are doar varianta victoriei în timp ce FC Botoșani se poate califica și cu un rezultat de egalitate dar numai în cazul în care Poli Iași nu învinge pe Hermannstadt.

Cu o zi înaintea meciului, în tabăra botoșănenilor este mult optimism. Patronul Valeriu Iftime a pregătit o primă specială pentru acest meci și spune că FC Botoșani nu va pierde la Ovidiu.

„Am vorbit cu Liviu, i-am încurajat pe băieți. Prima le-am promis-o și mă țin de cuvânt. Sunt convins că sunt în stare să o ia. Să dea Dumnezeu să fie sănătoși. Eu m-am încălzit cu toate subiectele, ar fi extraordinar să ajungem în play-off dar nu ar fi o nenorocire dacă ratăm play-off. Oricum suntem mai buni ca anul trecut. Am foarte mare încredere în Liviu și în băieți. Va fi greu să pierdem meciul de mâine. Sper să nu avem vreo surpriză de arbitraj. Nu poate fi un arbitraj părtinitor. Poate fi doar o greșeală dar mă tem de greșelile de arbitraj. Nu sunt voite sau calculate dinainte. Arbitrajul din România este corect, în limitele competențelor pe care le au arbitrii. Meciul are o încărcătură specială dar nu este finala Champions League”, a spus Valeriu Iftime.

Citește mai mult pe SPORT BOTOȘANI

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA