23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

VIITORUL – FC BOTOȘANI 1-0: FC Botoșani ratează play-off-ul după un meci SUSPECT de slab

FC Botoșani a făcut cel mai slab meci din acest sezon și a pierdut în fața Viitorului, ratând astfel play-off-ul. Elevii lui Ciobotariu au jucat suspect de slab în acest meci. Aproape 70 de minute nu au contat în atac iar pe final nu au fost în stare să marcheze golul care le-ar fi adus calificarea în play-off.

FC Botoșani a început foarte slab meciul și a permis echipei lui Gică Hagi să controleze jocul. Prima șansă de gol aprține Viitorului, în minutul 4. Băluță șutează de la 25 de metri dar Fraisl prinde în doi timpi. Calcan șutează din marginea careului dar Fraisl nu are emoții. Viitorul domină, Băluță șutează dar portarul botoșănean prinde din nou. Dominarea gazdelor avea să se concretizeze în minutul 26, când Houri reușește deschiderea scorului. Mijlocașul Viitorului a șutat plasat de la 20 de metri iar Fraisl nu a mia reușit să-și salveze echipa.

Drăguș șutează din marginea careului dar trimite peste poartă. Ianis Hagi trimite pe poartă din lovitură liberă dar Fraisl prinde încă o dată. Cu două minute înainte de pauză, Calcan șutează la colțul dar Fraisl e omul meciului.

Statistica primei reprize. FC Botoșani: posesie – 41%, ocazii de gol – 0, șuturi pe poartă – 0, șuturi spre poartă – 0, cornere – 0.

Repriza secundă începe tot cu Viitorul în atac, Ianis Hagi execută slab o lovitură liberă iar Fraisl prinde. Băluță de distrează cu apaticii jucători de la FC Botoșani și este faultat de Miron în marginea careului. Ianis Hagi execută lovitura liberă dar trimite în zid.

Calcan este aproape de a majora scorul dar încă o dată Fraisl își salvează echipa.

Mihai Roman intră în locul lui Karaboue și după numai un minut are șansa golului dar nu ajunge la mingea centrată de Golofca.

În minutul 56 , Viitorul are o ocazie incredibilă. Drăguș și Hagi trimit în bară la aceeași fază.

Odată cu trecerea timpului, Hagi nu mai forțează și încearcă să mențină rezultatul în timp botoșănenii nu sunt în stare să revină în joc. În minutul 79, Golofca rămâne față în față cu portarul Viitorului dar șutează incredibil de slab.

Două minute mai târziu, Ongenda își bate joc dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

Partida se încheie cu victoria Viitorului care se califică în play-off.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA