27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Viitorul a pierdut în faţa echipei Dinamo. FC BOTOŞANI rămâne pe locul şase indiferent de rezultatul meciului cu CFR CLUJ

fcbotosani-viitorul18

Viitorul lui Gică Hagi este în scădere mare de formă, în a doua jumătate a returului campionatului iar FC Botoşani poate profita ca să-şi asigure prezenţa în Europa League, înaintea partidei dintre cele două formaţii, programată în ultima etapă a sezonului.

Formaţia patronată şi antrenată de Gică Hagi a pierdut vineri seară, pe teren propriu, în faţa echipei Dinamo Bucureşti, cu scorul de 2-0. Cele două goluri ale câinilor au fost marcate de Marius Alexe (64) şi Bunoza (70). În minutul 50, Viitorul a ratat un penalty prin Mitriţă.

Acest rezultat o ajută pe FC Botoşani care va rămâne pe locul şase în clasament, indiferent de rezultatul meciului pe care îl va disputa mâine, pe terenul formaţiei CFR Cluj. În momentul de faţă, FC Botoşani ocupă locul şase cu 45 de puncte şi are un avans de trei puncte în faţa Viitorului, un golaveraj mai bun şi o victorie obţinută în meciul tur.

Partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani este programată să se dispute mâine, începând cu ora 16.00.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA