1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

VIDEO. Vești bune pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu. În această toamnă vor beneficia de gaz

Proiectul de alimentare cu gaz metan al comunei Mihai Eminescu intră în linie dreaptă. Magistrala de gaz a fost deja realizată iar luna viitoare va fi desemnată firma care va opera pe teritoriul acestei comune.

Verginel Gireadă, responsabil de proiecte de investiții în Primăria comunei Mihai Eminescu, spune că aproximativ 1500 de gospodării vor putea fi racordate la rețeaua de gaz metan.

„Am făcut primul pas, un pas foarte important. Am dus magistrala în cele cinci sate. Deja am dus 12,5 kilometri de rețea. Oamenii trebuie să înțeleagă că sunt anumiți pași de parcurs până vor avea gaz în fiecare locuință. Pe data de 9 septembrie va fi licitația, vom deschide ofertele pentru distribuția gazelor naturale, după care se va desemna societatea care va opera pe teritoriul comunei Mihai Eminescu. Sunt societăți licențiate, nu poate să vină oricine. Sper să avem mai multe societăți la licitație, să vină cu prețuri mici iar cetățenii să beneficieze de costuri mai mici la aducțiunea de gaz. Am peste zece ani de când mă lupt pentru acest proiect și am găsit soluția cea mai bună. În cele cinci sate vor beneficia peste 1500 de gospodării”, a precizat Verginel Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA