16.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

VIDEO. Un om de afaceri botoșănean va construi un metru de drum: „Mergem pe drumurile lui Ceaușescu, nu s-a schimbat absolut nimic”

Omul de afaceri Dumitru Balan, patronul companiei Microbuzul, cea care asigură transportul cu maxi-taxi în municipiul Botoșani, a răspuns afirmativ la pozitiv la inițiativa suceveanului Ștefan Mandachi și își întrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00.

Mai mult, Dumitru Balan s-a decis să realizeze și el un metru de drum european, în apropierea drumului Botoșani – Tg. Frumos care nici anul acesta nu va fi modernizat.

„Și eu doresc să fac un metru de drum european. Va fi în Botoșani, m-am gândit la o locație, am discutat cu cineva. Mă gândesc ca în două-trei luni să îl fac. Simbolic, așa cum a făcut și Mandachi de la Suceava. Și noi avem nevoie de o astfel de investiție. Din 1990 și până acum s-a făcut campanie electorală pe drumul Botoșani – Tg. Frumos. Au trecut trei decenii și se merge pe aceeași campanie. Mergem pe drumurile lui Ceaușescu, nu s-a schimbat absolut nimic”, a declarat Dumitru Balan.

Pe data de 15 martie, la ora 15.00, niciun microbuz nu va mai pleca pe traseele de maxi-taxi. Dumitru Balan spune că își asumă toate riscurile și că le va explica oamenilor motivul acestei acțiuni de protest.

„Îmi asum și probabil o să-și asume și oamenii, o să înțeleagă, o să facem cunoscut dinainte. De la 15.00 la 15.15 nu va mai pleca nicio mașină de pe capăt. Un sfert de oră activitatea va fi întreruptă”, a mai spus omul de afaceri botoșănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA