17.3 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

VIDEO / Incident la IAȘI. Primarul Mihai Chirica, atacat cu iaurt

Primele incidente la manifestația de la Iași, unde au venit și unioniștii în frunte cu senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost atacat de un protestatar cu o substanta albă, cel mai probabil cu iaurt. Individul a fost preluat de fortele de ordine.

Împlinirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române este marcată duminică în ţară prin diferite manifestări. O ceremonie dedicată Unirii Principatelor a fos organizată şi la Iaşi. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Primarul Iaşului Mihai Chirica a fost atacat de un protestatar cu iaurt în timp ce stătea de vorbă cu oamenii, în Piața Unirii, anunţă ziaruldeiasi.ro.

Atacatorul a fost preluat de fortele de ordine şi dus la Poliţie. Edilul Mihai Chirica a intrat în Hotelul Traian să se spele.

„Norocul meu este că nu am intoleranță la lactoză, ca să fac o glumă. Îmi pare rău de acest incident. Îi înțeleg frustrarea și nu îi voi face plângere penală. Am înțeles că nemulțumirea lui mergea mai sus, spre președinție“, a comentat Mihai Chirica incidentul, potrivit bzi.ro.

Sursa: RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA