1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

VIDEO Gest incredibil al consilierului local Gheorghe Iavorenciuc

News Inaintea sedintei de Consiliu Local de astazi, consilierul Gheorghe Iavorenciuc a pus pe masa un teanc de bani. El spune ca este indemnizatia de consilier local pe care o primeste lunar si care valoreaza cat salariul unui politist local.

In timpul sedintei, acesta a facut o interpelare in care a vorbit despre salariile de mizerie pe care le incaseaza politistii locali dupa care a anuntat ca isi doneaza indemnizatia. Acesta a luat banii si i-a pus pe masa presedintelui de sedinta si a primarului Ovidiu Portariuc.

“Eu astăzi am venit să vorbesc pe banii mei. Mi-am adus bani de acasă ca să pot vorbi ce îmi trece prin mine. Indemnizaţia mea de consilier este 620 de lei, pentru o oră, pentru două, pentru un râs, pentru o cafea. Vreau să atrag atenţia botoşănenilor şi Consiliului Local că există angajaţi din primărie şi poliţiştii locali care într-o lună de zile iau aceşti bani. Poliţiştii locali stau în frig, în ploaie, participă la festivaluri iar noi nu prea am avut grijă dacă ei pot trăi cu aceşti bani. Cu patru euro pe zi. Vă rog să luaţi act şi să depunem un proiect de hotărâre. Măcar alocaţie de hrană să dăm acestor poliţişti. Este ruşinos. Domnule preşedinte, iau aceşti bănuţi şi poate o să le transmiteţi celor de la Poliţia Locală măcar pentru o masă”, a spus Gheorghe Iavorenciuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

175 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA