12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

VIDEO Flavius Stoican, antrenor FC Botoșani: Mergem la Pitești să câștigăm. Un egal nu m-ar mulțumi

Flavius Stoican, antrenorul FC Botoșani este încrezător în forța echipei pe care o pregătește și nu concepe să nu vină fără cele trei puncte de la Pitești.

Acesta le-a cerut jucătorilor să joace cu  atitudinea, concentrarea și determinarea de la meciul cu CSU Craiova. „Un meci important pentru că o victorie ne-ar scoate din această zonă fierbinte a clasamentului pentru că suntem multe echipe acolo cu un număr de puncte egal și atunci este foarte important ca să tratăm meciul foarte serios. Întâlnim o formație care la începutul campionatului și-a anunțat obiectiv play-offul, nici ei nu sunt într-o zonă liniștită și atunci va fi un meci aprig. Chiar dacă întâlnim o echipă care joacă fotbal, care pasează, încearcă să construiască, noi trebuie să fim foarte atenți și avem toate atuurile pentru a le răspunde cu o dorință mai mare decât a lor. Aș vrea să fim foarte atenți la acest meci fiindcă avem un moral destul de ridicat, de încredere dar în general când îți crește încrederea pierzi din preocupare.A fost apelul meu în această săptâmână, să rămânem atenți fiindcă micile detalii o să conteze enorm. Trebuie să profităm de lucrurile lor mai puțin bune și să reușim să înscriem. Important este să continuăm cu aceeași determinare și atitudine de pe teren propriu. Un egal nu m-ar mulțumi. Mergem să câștigăm.” a încheiat antrenorul.

FC Arges – FC Botoșani va avea loc duminică, 29 ianuarie, duelul urmând a se disputa în runda 23 din Superligă. În tur, cele două au terminat nedecis, scor 0-0.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA