23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

VIDEO / Doina Federovici: “Nu am votat cu echipa care nu a făcut nimic altceva decât să instige la ură, la violență, au preferat scandalurile”

Președintele Consiliului Județean Botoșani și totodată președintele Organizației Județene PSD Botoșani a votat în această dimineață la Școala Nr. 1 din municipiu. La ieșirea din secția de votare, Doina Federovici a declarat:

“Am votat cu candidatul și partidul care a venit cu proiecte de dezvoltare concrete pentru botoșăneni, pentru următorii patru ani. Am votat candidatul cu cea mai mare experiență administrativă și legislativă, care știe de a doua zi ce are de făcut. Botoșaniul nu are nevoie de amatori la conducerea județului. Avem de implementat proiecte de sute de milioane de euro. Am votat echipa cu cea mai mare expertiză. Nu am votat cu echipa care în toată această perioadă, nu a făcut nimic altceva decât să instige la ură, la violență, au preferat scandalurile și nu au venit cu niciun proiect în fața botoșănenilor. Botoșînenii sunt cei care vor alege pe care cale va merge județul în următorii patru ani. Sper să avem o prezență foarte bună la vot”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA