20.5 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

VIDEO / Cosmin Andrei a câștigat alegerile: “Le mulțumesc botoșănenilor pentru că mi-au acordat încredere și am obținut un număr destul de mare de voturi”

Cosmin Andrei a făcut prima declarație după ce a fost sigur că a câștigat al doilea de primar al municipiului Botoșani. El le-a mulțumit atât botoșănenilor cât și colegilor din PSD care l-au susținut.

“Suntem fericiți că am câștigat Primăria municipiului Botoșani. Pentru acest lucru doresc să le mulțumesc colegilor pe care îi vedeți aici și colegilor care sunt în secțiile de vot și care numără acum. Victoria aceasta a constat în munca de echipă și în campania constructivă pe care am avut-o. Le-am transmis botoșănenilor ceea ce dorim să facem în municipiu și cred că au apreciat acest lucru. Dorim să continuăm proiectele de dezvoltare și sunt convins că vom avea succes. Le mulțumesc botoșănenilor pentru că mi-au acordat încredere și am obținut un număr destul de mare de voturi. Ne onorează și împart această victorie cu toată echipa mea. Se prefigurează și o majoritate în Consiliul Local dar nu avem încă toate rezultatele”, a spus Cosmin Andrei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA