23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

VIDEO / Cătălin Flutur, primele declarații după rezultaul alegerilor la Primăria Botoșani : ” Asfaltul contează mai mult decât un program de dezvoltare de proiecte”

Cătălin Flutur, candidatul PNL la Primăria Muncipiului Botoșani, a oferit o declarație în jurul orei 02.30, în care și-a recunoscut înfrângerea.

Vizibil afectat de rezultatul alegerilor, fostul edil al Botoșaniului spune că este o victorie indiscutabilă a contracandidatului său, Cosmin Andrei. „Rezultatul alegerilor este definitivat, au stat până au venit peste 80% din secții, rezultatul îl știe toată lumea, este o victorie a Psdului și a domnului Cosmin Andrei, o victorie indiscutabilă. Eu personal și echipa mea ne supunem voinței electoratului din Botoșani, singurul mare câștig din punctul meu de vedere și pentru PNL este într-adevăr nouă, tânără, nerodată în bătălii electorale dar care au făcut în această campanie o muncă deosebită. Viața merge înainte o să facem fiecare în primul rând cu echipa ne pregătim de celelalte alegeri, mai avem două rânduri de alegeri în Botoșani.” a spus fostul edil.

Întrebat care este  motivul pentru care a pierdut aceste alegeri, Cătălin Flutur spune că a contat asfaltările din ultima perioadă. „Eu nu știu unde s-au pierdut aceste alegeri dar cred că a contat foarte mult ceea ce s-a văzut în oraș în ultima perioadă. Eu nu vreau să fac nici un fel de alte aprecieri, probabil cei care au văzut asfaltul nou turnat pe străzi pentru că asfaltul contează mai mult decât un program de dezvoltare de proiecte, noi am gândit la viitorul Botoșaniului și am venit cu idei palpabile, proiecte care erau pentru dezvoltarea Botoșaniului” a încheiat Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA