15.4 C
Botoșani
miercuri, 25 mai 2022

Victor Rebengiuc: „Îl susţin pe Iohannis cu toate forţele”

iohannis

Impresionat de fapte şi nu de vorbe, actorul Victor Rebengiuc şi-a manifestat public intenţia de a-l vota pe Klaus Iohannis. „M-am hotărât, îl votez pe Iohannis pentru că este un om serios, am încredere că poate să facă ceva, nu spune poveşti de adormit copiii. Iohannis mi se pare cel mai serios”, a declarat Victor Rebengiuc.

La fel ca foarte mulţi români, şi renumitul actor îşi doreşte la conducerea ţării un om care să poată transforma România. “Aş dori ca România să arate ca Sibiul. Sunt sigur că domnul Iohannis va lua act de dorinţa mea şi va face din România un Sibiu mai mare. Dacă pierdem ocazia asta, o pierdem pentru secole de aici înainte”, a precizat Victor Rebengiuc. Românii s-au săturat de politicieni guralivi, de oameni care stăpânesc arta maimuţărelii la televizor, de incompetenţi. Iar singurul dintre cei doi candidaţi la preşedinţie care a dovedit că este capabil să facă ceva este preferatul lui Victor Rebengiuc, Klaus Iohannis.

În anul 2000, Klaus Iohannis le-a spus sibienilor că va face Sibiul să meargă ceas. Şi s-a ţinut de cuvânt. Azi, Klaus Iohannis ne spune că va face din România  o ţară a domniei legii, a respectului şi a prosperităţii. Iar România are nevoie de aşa ceva!

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA