28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Victor Mihalachi: “Sunt mulţumit. E un rezultat echitabil”

victor mihalachi

Patronul echipei FCM Dorohoi este mulţumit de jocul echipei în partida cu Gloria Buzău chiar dacă la final scorul a fost 2-2. Victor Mihalachi este optimist că echipa va face un retur mai bun şi că se va salva de la retrogradare.

Chiar dacă nu va mai câştiga niciun meci până  la finalul sezonului, FCM Dorohoi are o şansă de a rămâne în eşalonul secund. La ora actuală, mai multe echipe din Liga a II-a riscă să nu termine campionatul din cauza lipsei banilor. Două dintre formaţii s-au retras iar alte două au ajuns la fundul sacului, printer acestea numărându-se şi Gloria Buzău.

“Sunt mulţumit. E un rezultat echitabil. Puteau să câştige şi ei, puteam câştiga şi noi. A fost prima etapă după atât de mult timp în care nu s-a jucat. Ăsta e nivelul fotbalului. Cei de la Buzău au venit într-o delegaţie de 15 oameni. Sub diferite forme iau bani de la primărie, Consiliul Judeţean. În delegaţia de la FCM Dorohoi sunt numai eu iar banii îi dau din firmele mele. E treaba lor dacă nu termină şi nici nu ne interesează. Nu pot să mă bucur dacă se vor retrage o echipă”, a spus Victor Mihalachi.

Patronul formaţiei dorohoiene susţine că poate face faţă cheltuielilor şi că nici în acest an nu va solicita bani de la primăriei sau Consiliul Judeţean.

“Suntem acum în studiu, să vedem dacă este legal. Sunt bani foarte puţini şi nu ne ajută. Acei bani puţini să-i ia alte sporturi, pentru copii. Sunt cluburi mici care chiar au nevoie de 100-200 de milioane. De la primărie nu am primit niciun leu de cinci ani. Nici nu am solicitat”, a adăugat Victor Mihalachi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA