15.3 C
Botoșani
joi, 26 mai 2022

Victor Mihalachi: „Nu suntem supăraţi. O să vină soarele şi pe strada noastră”

victor mihalachi

Patronul formaţiei FCM Dorohoi nu este foarte afectat de înfrângerea cu 4-1 în faţa formaţiei FC Voluntari. Victor Mihalachi spune că are răbdare şi este optimistiv că această echipă va obţine rezultate şi va creşte în valoare de la meci la meci.


„Voluntariul are un nivel peste noi. Nu disperăm. Nu răcnim că am pierdut. În sport pierzi o dată, de două ori, de trei ori. O să vină şi soarele pe aleea noastră. Nu pot spune acum că schimb ceva. Mergem înainte cu copii pe care îi avem. Antrenorul trebuie să mai bage în teren şi alţi copii. Trebuie să se mobilizeze, să fie mai curajoşi”,a spus Victor Mihalachi.

Patronul echipei FCM Dorohoi este decis să continue chiar dacă rezultatele nu sunt satisfăcătoare. El este optimist că echipa îşi va reveni şi este decis ca în iarnă să facă două-trei tansferuri.

„Nu mă descurajează şi nu mă determină să le opresc din bani. În afaceri am plecat de la minus şi am recuperat. Avem răbdare. Nu cred că trebuie să fac un şoc la echipă. Dacă o să schimbăm ceva, vom schimba în retur. Nu trebuie să dau cu biciul în oameni. Simt echipa că o să poată, sunt serioşi, sunt credincioşi. Eu am luat-o din liga a IV-a, am adus-o în B şi o duc în continuare. Am vrut un rezultat de egalitate sau o victorie dar nu înseamnă că suntem supăraţi”, a mai declarat Victor Mihalachi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA