33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

FCM Dorohoi – CS Baloteşti 4-1. Victor Mihalachi: „M-am simţit extraordinar de bine când am văzut oamenii că au plecat bucuroşi”

victor mihalachi

Patronul formaţiei FCM Dorohoi este foarte mulţumit de cum arată echipa în acest retur de campionat şi de rezultatele înregistrate. Chiar dacă nu obişnuieşte să laude sau să critice jucătorii, Victor Mihalachi l-a remarcat după meciul cu CS Baloteşte pe portarul Alexandru Hărăguţă, un tânăr în vârstă de 26 de ani care a făcut un meci extraordinar.

„Când am început campionatul, erau foarte mulţi cârcotaşi de la echipa noastră de Liga I. Spuneau că o să ne rupem gâtul, că o să ne împiedicăm, că nu ştim să gestionăm, tot felul de vorbe şi nu ajutoare. 80-90% din oameni nu au avut încredere că se pot face performanţe şi în Dorohoi. Am parcurs multe etape, am demonstrat că am făcut echipă. Echipa a început să fie sudat, să se lege jocul, au început să se maturizeze. Nu este important să aducem jucători de milioane de euro la Dorohoi. Cu jucători din zonă, cu jucători mai puţin pretenţioşi, am reuşit să ajungem aici. Astăzi au fost o mie de oameni, au aplaudat minute în şir şi m-am simţit extraordinar de bine când am văzut oamenii că au plecat bucuroşi. Au văzut un spectacol. Ţin să-l apreciez pe portarul nostru care a fost extraordinar. Este un tânăr venit de la Tg. Neamţ. A făcut un meci extraordinar şi a încântat lumea. Sunt mulţumit iar rezultatele se văd”, a spus Victor Mihalachi care a adăugat vis-a-vis de rămânerea în liga a II-a şi strategia pentru sezonul următor:

„Sunt sigur că o să rămânem în B, o regândim strategia pentru că avem mulţi tineri. Mai avem un club în Botoşani, mai sunt vreo trei echipe de juniori pe FCM Dorohoi. Avem copii foarte valoroşi. Vrem să facem o strategie pe trei-patru ani şi să rămânem în divizia B, cu mulţi jucători tineri. Vom mai discuta şi cu autorităţile locale să mai investească în baza sportivă. Nu ne putem gândi la mai mult de divizia B pentru că nu sunt condiţii”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA