26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Victor Mihalachi îi răspunde primarului Portariuc: „La strada Primăverii avem un contract până la sfârşitul lunii octombrie. Vrea să iasă bine în poză sau ca să dea bine la partid”

Strada Primaverii asfaltare (10)

În urmă cu câteva zile, primarul Ovidiu Portariuc afirma că nu este mulţumit de modul cum decurg lucrările pe strada Primăverii din municipiul Botoşani. Mai mult, le-a transmis jurnaliştilor să nu îl mai întrebe pe el despre această lucrare, ci pe Victor Mihalachi, patronul firmei Victor Construct, cea care a câştigat licitaţia şi se ocupă de modernizarea străzii.

Am încercat să aflăm de la Victor Mihalachi de ce durează atât de mult asfaltarea unei străzi de nici doi kilometri. Acesta a precizat că respectă graficul şi termenele impuse de primăria municipiului Botoşani şi că primarul încearcă să-şi facă imagine în momentul în care face acele declaraţii.

victor mihalachi

„La strada Primăverii avem un contract până la sfârşitul lunii octombrie. Nimeni nu poate da informţaii mai sigure decât Victor Mihalachi. Avem un contract care spune foarte clar că termenul este sfârşitul lunii octombrie. Avem nişte etape de grafic care trebuie respectate iar încasările sunt făcute conform graficului de lucrări. Restul sunt poveşti. Eu vorbesc pe baza unui contract şi pe baza unui grafic de lucrări. Din gură, fiecare poate să spună orice. Sunt organe ale statului care trebuie să verifice şi nu ştiu dacă trebuie să facă ăla ca să iasă bine în poză sau ca să dea bine la partid. Noi suntem în grafic conform proiectului şi contractului”, a afirmat Victor Mihachi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA