15.4 C
Botoșani
miercuri, 25 mai 2022

Victor Mihalachi: „Există riscul să rămână aşa strada Primăverii. Eu pot să blochez din nou”

strada primaverii 30iulie7

Primarul Ovidiu Portariuc s-a plimbat în această săptămânăpe strada Primăverii, a fost filmat, fotografiat, şi-a dat cu părerea şi a făcut noi promisiuni. Toată acţiunea s-a dovedit a fi o nouă acţiune de imagine pentru că problemele constatate de către constructor nu s-au rezolvat.

Omul de afaceri Victor Mihalachi, patronul firmei Victor Construct, susţine că deşi a discutat cu primarul şi cu consilierii acestuia, lucrurile nu s-au clarificat. El spune că au apărut nişte lucrări neprevăzute, a făcut peste 50 de adrese la primărie dar nu a primit niciun răspuns.

„Problema este că au apărut nişte lucrări suplimentare pe care primăria nu şi le asumă. Eu pot să blochez din nou. Am fost acolo cu primarul şi aparent am deblocat dar funcţionarii nu înţeleg că omul nu are pe unde să intre în bloc, nu are parcare, şina de tramvai o ia la vale. Sunt foarte multe cămine peste care a fost pus asfalt. Astea nu au fost prinse în proiect. Eu am licitat un proiect care a fost făcut foarte evaziv şi asta e”, a spus Victor Mihalachi care a adăugat:

„Primarul nu ştie, are sute de consilieri care nu înţeleg iar funcţionarii nu ştiu ce fac. Le-am făcut peste 50 de adrese şi nu am primit răspunsul. Dacă nu primesc răspunsurile la hârtiile făcute, nu pot să torn asfatul. Rog oamenii să înţeleagă că nu firma mea este vinovată. Sunt vreo patru diriginţi de şantier care sunt plătiţi din banii tuturor. Să vină acolo. Sunt peste 50 de cămine acoperite, sunt vreo 40 de intrări la blocuri, sunt vreo două-trei parcări. Nu ai cu cine vorbi. A venit primarul cu vreo opt. După aia, au dispărut toţi şi nu a mai venit nimeni. Există riscul să rămână aşa strada Primăverii”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA