3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Victor Mihalachi: „Dorohoiul şi FCM Dorohoi nu a fost pregătite să aibă o echipă puternică în Liga a II-a”

victor mihalachi

Patronul echipei FCM Dorohoi este mulţumit de victoria obţinută de formaţia sa în faţa Farului Constanţa şi solicită suporterilor şi autorităţilor locale să aibă răbdare pentru că rezultatele vor veni în timp.

„A fost o victoria clară, ocazii multe, 11 metri ratat. FCM Dorohoi va reveni acolo unde îi este locul. Am jucat foarte bine. Uşor, uşor se vedea construcţia noastră. Nu putem să construim pocnind din degete. Rog pe toată lumea, autorităţi locale şi iubitori de fotbal, să aibă încredere. Când pornesc la un drum, eu pun suflet şi vreau să construiesc. Sunt copii buni, le-am dat încredere totală atât lor cât şi antrenorul ui. Erau cu moralul căzut. Dorohoiul şi FCM Dorohoi nu a fost pregătite să aibă o echipă puternică în Liga a II-a. Trebuiau investiţii. Să vii cu sportivii din liga a IV-a,să treci câţiva ani prin liga a III-a şi să ajungi în Liga a II-a, nu a fost simplu. Ne vom reveni”, a spus Victor Mihalachi.

Patronul echipei FCM Dorohoi aşteaptă o mai mare implicare din partea autorităţilor locale şi să nu mai existe problemele din ultima perioadă când terenul a fost distrus de o echipă de liga a IV-a iar în vestiare nu era căldură şi apă caldă.

„Primarul şi Consiliul Local ar trebui să dea mult mai multă importanţă. Aşa ar fi corect. Cred că o să se repare lucrurile. Sunt nişte chestiuni de teren. Cei din Liga a IV-a pot să joace dar nu unde joacă Liga a II-a. Am vorbit cu domnul primar. Nu pot să joace trei-patru echipe pe un teren”, a adăugat Victor Mihalachi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA