0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Victor Mihalachi: „Când se joacă în România cu tribunele goale, îţi pui întrebarea: de ce mai investim?”

victor mihalachi

Patronul echipei FCM Dorohoi este dezamăgit de faptul că se majoritatea meciurilor din fotbalului românesc joacă cu foarte puţini spectatori. El consideră că se investesc prea mulţi bani raportat la interesul oamenilor pentru sportul rege.

Victor Mihalachi susţine că ar trebui pus mai mare accent pe jucătorii români. În acest fel, s-ar reduce bugetele iar jucătorii tineri ar avea posibilitatea să joace şi să crească în valoare.

„Mai văd şi eu meciuri prin divizia A unde pe un stadion de 10.000-15.000 locuri se joacă cu 300 de oameni. Pentru ce să aduci jucători când joci cu 200-300 de spectatori. Când ai 20.000-30.000 de apectatori care vin meci de meci, e altceva. Când se joacă în România cu tribunele goale, îţi pui întrebarea: de ce mai investim? Sunt puţini ca mine. Eu sunt singurul care duc echipa. Nu vine nimeni şi nu dă nimeni bani. Investim, investim dar de fapt în cine investim? Am promovat echipa din liga a IV-a. Era pe ultimul loc în liga a IV-a. Am promovat-o în C iar apoi am intrat în B. Sunt singurul care am făcut asta. Nu interesează pe absolut nimeni. Avem un grup de 400-500 de suporteri care vin la fiecare meci, care sunt pasionaţi şi cam atât e în Dorohoi”, a spus Victor Mihalachi.

Patronul echipei FCM Dorohoi nu intenţionează să investească în jucători străini sau jucători cu experienţă. Cu riscul de a retrograda în Liga a III-a, Victor Mihalachi insistă pe promovarea juniorilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA