1.6 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

Victor Mihalachi a renunţat să-l mai sponsorizeze pe luptătorul Alin Alexuc. VEZI MOTIVUL

victormihalachi, alinalexuc

Alin Alexuc era considerat unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat judeţul Botoşani, un judeţ care are tradiţie în luptele greco-romane. La nivel de juniori, botoşăneanul a impresionat reuşit performanţe de excepţie pe plan internaţional.

Rezultatele lui Alin Alexuc l-au determinat pe omul de afaceri Victor Mihalachi să se implice în susţinerea financiară a sportivului botoşănean. Fost practicant de lupte greco-romane, Victor Mihalachi şi-a pus mari speranţe în Alin Alexuc. În 2012, sportivul botoşănean s-a calificat la Jocurile Olimpice dar din păcate, lipsa de experienţă şi-a spus cuvânt şi nu a reuşit să ajungă în fazele superioare. Ulterior, Alin Alexuc nu a mai avut rezultatele aşteptate. Ba mai mult, a fost implicat şi într-un scandal în Braşov.

Omul de afaceri Victor Mihalachi spune că a renunţat la colaborarea cu Alin Alexuc în momentul în care acesta nu a mai avut rezultate.

„N-am mai vorbit cu Alin Alexuc de vreun an şi jumătate. Nici nu ştiu dacă mai luptă. Nu are nicio treabă cu scandalul care a fost. El a lăsat şi el din performanţă şi atunci am renunţat şi eu”, a spus Victor Mihalachi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA