1.6 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Viceprimarul Ţurcanu îi cere lui Portariuc să se ocupe de strada Primăverii. VEZI de ce întârzie Victor Construct asfaltarea acestei străzi

Strada Primaverii (12)

Viceprimarul Eugen Ţurcanu susţine că a avut discuţii cu reprezentanţii firmei Victor Construct, cea care se ocupă de modernizarea străzii Primăverii, dar nu are prea multe pârghii deoarece primarul Ovidiu Portariuc este cel care se ocupă de marile investiţii.

Ţurcanu susţine că lucrările au fost întârziate deoarece firma Victor Construct nu are nici utilajele necesare şi nici staţie de asfalt astfel încât să poată lucra.


 
„Ca viceprimar nu am nicio pârghie. Dacă încerc să mă apropii prea mult, primesc răspunsuri că nu este de competenţa mea. Ar fi bine ca domnul primar să facă un efort şi să le explice botoşănenilor de ce nu face strada Primăverii şi de ce durează atât de mult. Am avut nişte discuţii cu un domn care este angajat al societăţii Victor Construct. Mi-a spus că poate săptămâna aceasta se apucă de turnat asfaltul. De vreo două luni tot aud asta. Bordurile şi pavelele au fost montate pentru că ei sunt producători. În ceea ce priveşte strada, societatea Victor Construct nu are staţie de asfaltare şi trebuie să ia de la altă companie. Când au licitat, au venit în asociere”, a precizat viceprimarul Eugen Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA