Vicepreşedintele CJ Botoşani către şefii Nova Apaserv: “Tot îmi spuneţi că trebuie văzut. Mergeţi şi vedeţi şi hai să rezolvăm problema la Hăneşti”

0
576

nova apa fetcu, cirlan

Cristian Achiţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, îi pune la treabă pe şefii societăţii Nova Apaserv. Pe un ton nu tocmai calm, Achiţei le-a solicitat şefilor de la Nova Apaserv să rezolve problema alimentării cu apă în comuna Hăneşti, o lucrare care nu necesită costuri mari.

Prezent la o întâlnire la sediul Nova Apaserv, Cristian Achiţei i-a întrebat pe şefii acestei societăţi despre alimentarea cu apă a comunei Hăneşti. Răspunsul a fost că vor merge şi vor vedea, moment în care vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi-a schimbat atitudinea.

“Hăneştiul nu este eligibil, degeaba face un SF. Cine în finanţează? Trebuie să intervină Nova Apaserv, cu investiţie proprie. Este interesul operatorului de apă de a mări numărul de utilizatori. Tot îmi spuneţi că trebuie văzut. Mergeţi şi vedeţi şi hai să rezolvăm problema la Hăneşti. Mihăleşeni are, Dobârceni are, Vlăsineşti este eligibil şi poate depune proiect. Mai rămâne Hăneştiul. Asta e propunerea mea pentru dumneavoastră. Aveţi conducta şi mai trebuie un pic reabilitat sistemul actual şi racordat. Să nu spunem doar că trebuie. Vă rog să avem nişte discuţii mai serioase”, a afirmat Cristian Achiţei.

Imediat, reprezentanţii Nova Apaserv au anunţat că se vor preocupa de această problemă şi că în momentul punerii în funcţiune a conductei Săveni – Ştefăneşti, locuitorii comunei Hăneşti vor avea apă.