2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Vicepreședinte CJ: ”Va fi o achiziție mare de utilaje și echipamente la Nova Apaserv”

Angajații Nova Apaserv nu au cu ce interveni la avarii și de foarte multe ori sunt închiriate utilaje de la firme private. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Botoșani, parcul de utilaje al operatorului de apă “este dezastru”.

Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, spune că în următorii ani se vor achiziționa toate utilajele necesare, cu fonduri europene. Până atunci, angajații Nova Apaserv vor trebui să se descurce cu ce au și cu utilajele închiriate de la firmele private.

“Parcul de utilaje e dezastru. Am fost să văd parcul și au câteva utilaje. Ei închiriază utilaje dar această practică va dispărea cât mai repede. Pe noul program, avem prinse toate utilajele. Va fi o achiziție mare de utilaje și echipamente la Nova Apaserv. Noi sperăm să semnăm anul ăsta contractul de finanțare și voi insista să meargă foarte repede achiziția de echipamente. În acest moment nu putem renunța la închirierea utilajelor pentru că nu au cu ce lucra dar va exista un control. Eu vreau să existe niște proceduri stricte. Deja s-au dat niște dispoziții și se controlează cine pleacă, unde pleacă. Totul se raportează”, a spus Bogdan Dăscălescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA