-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Viaţă de calvar pentru doi bătrâni din municipiul Botoşani. Aceştia sunt terorizaţi de propriul fiu

batran agresat

Doi batrani din municipiul Botosani sunt terorizati de fiul lor în vârstă de 51 de ani care, atunci cand nu are bani ca sa-si cumpere bautura face un scandal monstru. Individul strica tot prin casa parintilor, sare la bataie si ii ameninta ca le da foc la casa.

Bărbatul a fost casatorit de doua ori, insa, ambele neveste l-au parasit pentru ca le batea cand o lua pe bautura.
Iar, astazi, nervos ca nu are ce bea, individul a provocat un scandal in casa parintilor cu care si locuieste. Ingroziti cei doi batrani au cerut ajutorul Politiei.

„Strica tot, sparge tot. A vandut si butelia pe care eu i-am dat-o ca sa aiba unde sa-si incalzeasca sau sa-si faca mancarea. Sotia lui, a lasat camera curata si uitati in ce hal arata. Daca intru sa fac curatenie, nu ma lasa si sare la bataie si mi-e frica sa stau in casa mea. Daca va spun ca astazi mi-a dat un pumn in cap”, a declarat Ana Ditu, mama agresorului.

Agresorul a fost incatusat si dus la Unitatea de Primiri Urgente, unde a avut un comportament agresiv si vulgar. De aici, oamenii legii l-au dus la sectia de psihiatrie.

„Politistii au intervenit pentru aplanarea scandalului intrafamilial. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 2.000 de lei, fiind totodata solicitata interventia ambulantei pentru a fi preluat si transportat la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean din Botosani”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IPJ Botosani.
Cei doi batrani spun ca fiul lor a vandut lucruri din casa numai ca sa aiba bani de bautura.
„Sare la noi la bataie cand nu are bautura. Si vinde tot din casa ca sa aiba bani pentru alcool. Cumpara spirt medical, il pune si apa si bea. Astazi a vorbit urat si cu politistii.Daca nici ei nu puteau sa-l potoleasca, imaginati-va noi cum stam in casa”, a declarat Gheorghe Ditu, tatal agresorului.
Sotii Ditu vor sa obtina un ordin de evacuare pentru fiul agresor, ca sa poata trai linistiti la batranete. Fiul lor este client vechi al Politiei.

De fiecare data cand bea sau, dimpotriva, nu are bani de bautura, omul isi terorizeaza parintii si vecinii si ajunge la psihiatrie.

batran agresat bataus2 bataus1 bataus

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA