VEZI semifinalistele CUPEI DĂRĂBĂNENI

0
382

cupa darabaneni

Două echipe au ridicat fotbalul la rang de artă în cea de-a cincea zi a Cupei Darabaneni.ro.  Ded Com şi Flacăra Darabani au încântat publicul care a încălzit Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. „Lingura de lemn” a zilei au luat-o cei de la Flacăra Vlăsineşti. Pentru că au declarat forfait, Palalaie & Co au cedat locul II din grupă elevilor de la Young Boys, care vor disputa prima semifinală a zilei de sâmbătă împotriva echipei Flacăra Darabani, care au cota cea mai mică la pariuri pentru câştigarea trofeului.

Robert Grumezescu, Adrian Stîncă, Ionuţ Guceanu, Emanuel Bujor şi ceilalţi jucători ai partidei Ded Com-Flacăra Darabani ne-au demonstrat că fotbalul spectacol e ca muzica bună pe care o asculţi şi nu ai vrea să se termine niciodată. Băieţii ăştia chiar au „ureche muzicală”, artişti adevăraţi, în condiţiile în care nu s-au întrebuinţat la maxim, deoarece mâine vor fi partidele decisive. Până în minutul 20, cele două echipe au jucat pe aceleaşi „note”, scorul fiind 2-2, dar apoi Ded Com a cedat, Cosmin Ştefănucî izbeşte balonul în tavanul sălii şi meciul s-a încheiat…5-2 pentru Flacăra.

Flacăra Vlăsineşti, Rapid Dorohoi, Arsenal Havârna şi Galactici Dumbrăviţa au declarat forfait, astfel încât Flacăra Darabani va întâlni Young Boys în prima semifinală a zilei de sâmbătă, 19 decembrie, programată la orele 11:00, în timp ce Ded Com va juca împotriva echipei din Dorohoi, Squadra Azzurra, de la orele 12:00; finala mică este programată în aceiaşi zi la orele 16:00, iar finala mare la 17:00.

VEZI mai mult pe Dărăbăneni.ro