-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

VEZI în ce stadiu sunt obiectivele proiectului CORNIŞA

cornisa21iulie (8)

Proiectul Cornişa mai are termen 12 luni pentru a fi finalizat iar unele obiective cum ar fi bazinele de înot sunt la un stadiu de execuţie foarte mic. Ceva mai bine stau lucrurile la căile de acces şi alei, la instalaţiile electrice, termice şi de apă iar anfiteatrul şi terenurile de fotbal şi tenis sunt realizate pe jumătate.

Bazinele de înot reprezintă atracţia numărul unu al parcului de agrement Cornişa iar mulţi botoşăneni sperau ca în vara următoare acestea să fie deschise. La cum stau lucrurile în momentul de faţă, nu este nici cea mai mică şansă ca bazinele să fie finalizate până în vară. Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, în momentul de faţă, stadiul lucrărilor la bazinele de înot este undeva la 25%.

„La capitolul drumuri s-a executat peste 70%. Utilităţile sunt executate, reţelele termice şi de apă sunt realizate în proporţie de 75%, energie electrică 80%. Se află în pregătire documentaţia tehnică pentru împăduriri. 22 de hectare de teren vor fi împădurite începând cu luna martie a anului viitori. Vorbim de zeci de mii de arbori care vor fi plantaţi. Anfiteatrul este executat în proporţie de 50%. Acelaşi procent este la terenurile de sport şi vestiare. La piscine suntem la 25% din obiectiv. La piscina acoperită s-au turnat betoane şi urmează pregătirea subsolului pentru instalaţii”, a spus Ovidiu Portariuc care a adăugat că până acum s-au făcut plăţi de circa 14 milioane de lei la proiectul Cornişa.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA