20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

VEZI în ce stadiu sunt lucrările la drumul Botoşani – Curteşti – Băiceni – Orăşeni Deal – Cristeşti – E58 şi când se vor finaliza FOTO

drum curtesti3

Cristian Achiţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, a făcut o nouă verificare a stadiului fizic al lucrărilor la drumul judeţean DJ207N, Botoşani – Curteşti – Băiceni – Orăşeni Deal – Cristeşti – E58. El spune că în acest moment, graficul este respectat şi că sunt şase reale ca lucrările să se finalizeze la timp.

Vicepreşedintele Consilului Judeţean susţine că lucrarea a fost atacată integral pe toţi cei 13 km. Pe tronsonul Orăşeni Deal – Cristeşti – E58 s-a finalizat îmbrăcămintea asfaltică, s-au finalizat podeţele transversale şi se lucrează la rigolele betonate şi podeţele laterale. Pe tronsonul Băiceni – Orăşeni Deal se aşterne îmbrăcămintea asfaltică iar pe tronsonul Curteşti – Băiceni se lucrează la stratul de fundaţie din balast. În ceea ce priveşte tronsonul Botoşani – Curteşti (primărie), s-au finalizat podeţele transversale, s-a finalizat stratul de balast stabilizat. În perioada următoare se va trece la turnarea asfaltului şi se va lucra la zidurile de sprijin.
La sfârşitul lunii iulie 2015 este programată recepţia la terminarea lucrărilor iar Cristian Achiţei consideră că termenul va fi respectat.

drum curtesti drum curtesti6 drum curtesti5 drum curtesti4 drum curtesti2 drum curtesti1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA