13.3 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

VEZI cine sunt câștigătorii tombolei „Uvertura Mall îți face planuri de 1 Mai”

Uvertura mall botosani

Miercuri, 29 aprilie 2015, la ora 18:00, a fost mare extragere pentru câștigătorii tombolei Uvertura Mall îți face planuri de 1 Mai, ce s-a desfășurat în perioada 15-29 aprilie. Clienții au putut câștiga unul din cele 12 premii puse la bătaie de Uvertura Mall, în baza unui bon fiscal de minim 50 RON.

Marii câștigători ai tombolei au fost doamna Iliescu Brîndușa care a câștigat un sejur pe litoralul românesc, doamna Albota Ramona care a câștigat un grătar, iar caserolele de mici au fost câștigate de: Barabasa Tatiana, Nițuleac Ilinca-Ioana, Cozma Sebastian,  Bursuc Diana, Plugaru Rodica, Hososchi Geanina (are inca 13 taloane), Iacobiță Romică, Bădărău Andrei, Pălimaru Maria, Tituu Ana-Mancu.

Uvertura Mall a pregătit pentru 1 Mai numeroase evenimente speciale pentru botoșăneni: 3 concursuri de Biliard și Bowling, organizate împreună cu Chicago Club, sau Darts organizat împreună cu Navia Cafe, cu participare gratuită. Pentru a intra în cursa pentru marele premiu, o tabletă Samsung Galaxy Tab 4, doritorii se pot înscrie accesând link – http://eepurl.com/bkk5Cz .

O altă atracție majora o reprezintă „Bar Show” organizat la Inside Coffee, un eveniment incendiar unde barmani profesioniști vor face un adevărat spectacol din prepararea cocktail-urilor, iar începând cu ora 20:00 Inside Coffee a pregătit o seară de karaoke precum și alte concursuri cu premii.

Terasa Kafeteque se transformă pentru o zi într-o tavernă muncitorească punând la dispoziția clienților bere rece și grătare încinse.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA