20.6 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

VEZI ce spune Valeriu Iftime despre noile achiziţii ale echipei FC Botoşani

valeriuiftime fcbt-dinamo

Principalul finanţator al FC Botoşani nu este prea încâtat de modul cum au evoluat jucătorii transferaţi în această vară. Oficialul botoşănean susţine că în meciurile amicale, majoritatea jucătorilor noi au avut evoluţii foarte bune dar în primele două meciuri oficiale au dezamăgit.

Cu toate acestea, Valeriu Iftime este optimist şi consideră că atât fundaşul camerunez cât şi mijlocaşul olandez vor avea evoluţii foarte bune pe parcursul turului de campionat.

„L-am văzut în meciurile de pregătire şi mi se părea că este cu cinci clase peste mulţi fundaşi din România. Cu Gaz Metan a fost dezastruos, a greşit tot. Era blocat total. Eu cred că îşi va reveni. Dacă are o problemă, este emotiv, atunci nu poate să joace. Dacă mai intră într-un meci şi iar îi tremură pantalonii, e complicat”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

„Dacă Martinus Quenten nu înţelege că nu a venit din Olanda doar să se plimbe pe teren, a greşit. Acolo trebuie să-ţi rupi oasele. Quenten e fotbalist mare. Eu aşa cred. Am văzut faze extraordinare în meciurile de pregătire. El nu s-a trezit. Eu nu aş trage o concluzie după un meci. Este imposibil ca acest copil să nu-şi revină”.

Nici fundaşul dreapta Sergiu Homei nu l-a impresionat pe omul cu banii de la FC Botoşani. El spune că Patache ar fi jucat mai bine dacă era trimis în teren de Leo Grozavu.

„Homei a fost o palidă speranţă. La ce credeam eu că poate să facă Homei… Pe faza ofensivă nu a făcut nimic. Nu a dat o centrare bună în tot meciul cu Gaz Metan. Patache era profesor”, a firmat Valeriu Iftime.

FC Botoşani mai are posibilitatea să facă transferuri până pe 7 septembrie dar oficialii clubului mizează pe lotul stabilit de Leo Grozavu.

„Eu fac tot ce mi-au spus antrenorii şi domnul Cornel Şfaiţer. Eu mă ocup de finanţarea acestui club. Dacă nu îl poate reface pe camerunez, ne trebuie un fundaş central”, a conchis Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA