19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

VEZI ce spune noul primar al Botoşaniului despre Parcul de Agrement Cornişa

parc agrement cornisa

Una dintre priorităţile noului primar al municipiului Botoşani este finalizarea proiectului Cornişa. Cătălin Flutur îl contrazice pe Ovidiu Portariuc care a afirmat că a terminat acest proiect şi susţine că încă mai sunt lucruri de făcut până în momentul deschiderii.

Edilul spune că mâine va face o vizită în Parcul de Agrement Cornişa pentru a vedea care este stadiul real al lucrărilor şi ce mai este de executat. De asemenea, el vrea ca în şedinţa de Consiliu Local din această lună să se voteze modalitatea de administrare a parcului.

“O să mergem la Cornişa, împreună cu dumneavoastră, pentru a putea reflecta ceea ce trebuie să se vadă acolo cu adevărat şi nu ceea ce vi s-a arătat până acum. Poate o să ajung şi eu mâine. Eu încă nu am ajuns la Cornişa pentru că nu aveam acces. Începând cu ziua de astăzi am acces la Cornişa. La Cornişa trebuie să stabilim modalitatea de administrare a parcului. Selectarea personalului, autorizaţii pentru personalul de acolo… Până şi un simplu salvamar trebuie să obţină o licenţă şi se face numai la Constanţa. Proiectul a fost în dezbatere public acum două-trei luni. Nu înţeleg de ce nu s-a procedat la votarea în plenul Consiliului Local. Câştigam două luni. O să vedeţi ce este acolo. Eu ştiu de la cei care lucrează acolo”, a declarat Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA