0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

VEZI ce spune Leo Grozavu despre Neluţ Roşu şi australianul Aleksandar Šušnjar, după cantonamentul de la Felix

fc botosani, cantonament baile felix (1)

FC Botoşani a avut o campanie de transferuri modestă în această iarnă. Singura achiziţie este mijlocaşul Neluţ Roşu (21 ani), împrumutat de la formaţia Concordia Chiajna. De asemenea, la pregătire a mai venit fundaşul australian Aleksandar Šušnjar dar acesta este în probe şi nu se ştie dacă va fi reţinut în lot.

După cantonamentul de la Felix, tehnicianul Leo Grozavu nu este foarte impresionat de modul cum s-au pregătit cei doi. Pe Neluţ Roşu îl cunoaşte de mai mult timp şi are încredere că va fi o soluţie pentru FC Botoşani în returul campionatului.

„Trebuie să vedem cum va răspunde în meciurile amicale, cum va răspunde în meciurile de campionat. Nu cred că vor fi probleme. Este un jucător pe care îl cunosc şi de asta am solicitat să vină aici. Se mulează foarte bine pe grupul pe care îl avem noi la Botoşani. Eu sper să dea randament cât mai bun”, a spus Leo Grozavu.

În ceea ce îl priveşte pe australianul Aleksandar Šušnjar, acesta nu a făcut faţă programului de pregătire impus de Leo Grozavu în cantonamentul de la Băile Felix. Cu toate acestea, va face deplasare cu FC Botoşani în cantonamentul din Turcia.

„Este un băiat tânăr, cu calităţi dar din păcate şi el a avut nişte probleme de suprasolicitare. În ultimele zile nu a reuşit să facă programul normal. Vom vedea la jocurile de pregătire care vor urma cât poate să dea ca şi randament”, a adăugat antrenorul principal al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA