VEZI ce spune Cornel Şfaiţer despre biletele la meciurile cu Dinamo şi Steaua

0
384

cornelsfaiter22nov

Conducerea clubului FC Botoşani încearcă să schimbe strategia în ceea ce priveşte biletele la meciurile cu echipele de tradiţie din fotbalul românesc.

Meciul cu Dinamo va fi unul special deoarece va fi primul în nocturnă, în Liga I. La acest joc va fi inaugurată instalaţia de nocturnă iar oficialii clubului se aşteaptă ca stadionul Municipal să fie plin.

În schimb, pentru meciul cu Steaua, conducătorii grupării locale încearcă să găsească o soluţie astfel încât locuitorii municipiului să poată achiziţiona bilete mai ieftine.

„Meciul cu Dinamo va fi primul în nocturnă care se dispută la Botoşani. Încă nu am stabilit preţul dar în mod sigur nu va fi unul exagerat. Cât priveşte meciul cu Steaua, nu am stabilit absolut nimic. Vom vedea ce strategie vom adopta dar nu dorim să exagerăm. În sezonul trecut, am avut foarte multe solicitări din judeţ şi din Suceava sau Iaşi. De aceea am stabilit să majorăm preţul biletelor. Echipa asta trebuie să trăiască şi din maketing, bilete, abonamente, publicitate”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.