23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

VEZI ce planuri au Victor Mihalachi şi Dorin Alexandrescu. „Mergem cu lotul ăsta şi în Liga a II-a”

fcmdorohoi promovare2

Majoritatea componenţilor lotului echipei FCM Dorohoi vor rămâne şi la liga a II-a. Patronul Victor Mihalachi are încredre că aceşti jucători pot face faţă în eşalonul secund şi este convins că echipa nu va retrograda în primul an.

Deşi costurile la Liga a II-a sunt mai mari, Victor Mihalachi nu este îngrijorat şi spune că va face faţă. În acelaşi timp, patronul echipei FCM Dorohoi susţine că nu va suplimenta foarte mult bugetul deoarece nu intenţionează să cumpere jucători.

„Ne-a împins performanţa, seriozitatea, disciplina şi munca. Banii te ajută dar nu te ridică. Nu îţi trebuie prea multe ca să faci performanţă în Liga a II-a. Trebuie disciplină şi muncă. Nu o să ne coste prea mult. Astea sunt vremurile, sportivii au înţeles lucrul ăsta şi vor să facă în continuare. Nu vom cumpăra jucători. Noi am motivat sportivii din zona noastră, ei vor să să facă performanţă iar noi nu vrem să facem figuraţie în liga a II-a. Mergem cu lotul ăsta şi în Liga a II-a. Le-am spus mereu că nu sunt fotbalişti cu patru picioare şi patru mâini. Îţi trebuie să fii disciplinat şi să munceşti foarte mult. Înainte este pasiunea”, a spus Victor Mihalachi.

În afara bugetului echipei, la Liga a II-a mai trebuie şi un stadion modernizat. Primarul Dorin Alexandrescu deja şi-a făcut un plan în acest sens. Într-o primă fază se vor face o serie de lucrări în stadion după care se va încerca accesarea unui proiect pentru modernizarea integrală a bazei sportive.

„Este un stadion omologat pe care s-a făcut şi o să se facă performanţă în continuare. Cerinţele diviziei B sunt altele. Vom încerca să facem faţă şi consider că se poate face performanţă la Dorohoi. Rezultatele nu se obţin doar declarativ şi prin a aduce oameni foarte bine plătiţi. Se obţin prin muncă şi înţelegere. Este un exemplu că munca, dăruirea, pasiunea, pot înlocui problemele financiare. Aceată echipă a ajuns în patru ani dintr-o echipă de judeţ să fie în liga a II-a. Dacă ne referim la scaune, este cel mai uşor de realizat. Din respect pentru dorohoieni, acesta este primul obiectiv pe care îl voi face”, a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA