10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

VEZI ce evenimente vor fi în acest week-end la Uvertura Mall

mall exterior

Sâmbătă și duminică, 28-29 iunie, botoșănenii de toate vârstele sunt invitați la 3 evenimente importante.

”Gala dansatorilor” va avea loc sâmbătă de la ora 14:00, la etajul patru al mall-ului. În cadrul acestei gale, prima și cea mai mare dedicată dansatorilor botoșăneni,  comunitatea G-Power aniversează 1 an de la înființarea Școlii de dans cu același nume. Vor fi medaliate și premiate trupele de dans prezentându-se istoricul fiecăreia. Această școală de dans a reușit într-un singur an să participe la competiții naționale și internaționale și să aducă premii valoroase la Botoșani. Va fi un spectacol pe care iubitorii dansului nu au voie să îl rateze.

”Armonii de vacanță” este un recital extraordinar susținut de Filarmonica de Stat Botoșani, prin cvartetul de corni ”Horn Quartet Botoșani”, sâmbătă de la 19:00, la etajul patru din Uvertura Mall. Membrii quartetului Petrea Gîscă, Mihai Sîrbu, Adrian Iftimie și Constantin Crețu îi vor delecta pe botoșănenii prezenți în mall cu piese celebre de C. M. von Weber, R. Wagner, C. Sigmann, R. Susmuth, S. Joplin, G. Gershwin și alții. Participarea este gratuită, iar Uvertura Mall și Filarmonica Botoșani lansează o călduroasă invitație la acest concert către toți botoșănenii .

”Cântece și dansuri de vacanță” este un spectacol care marchează startul vacanței de vară pentru elevii botoșăneni și va avea loc duminică, la Uvertura Mall. Spectacolul de muzică ușoară și dansuri moderne va fi susținut de grupul ”Mellody” – Asociația Culturală Arlechin Botoșani, prof. coordonator Mihai Paul-Ciprian și de cursanții Școlii Populare de Arte Botoșani, prof. coordonator Constantin Dicu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA