0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

VEZI câte microbuze şcolare vor ajunge în judeţul Botoşani

microbuzscolar

Judeţul Botoşani va primi până la începutul noului an şcolar mai multe microbuze pentru transportul elevilor la unităţile de învăţământ. Ministerul Educaţiei a achiziţionat un număr de 600 de microbuze urmând ca până la sfârşitul anului să mai cumpere încă 400.

„În 2012, judeţul Botoşani a beneficiat de cinci microbuze şcolare. Acum, din cele 600 de microbuze achiziţionate de minister, 15 să ajungă la Botoşani. Necesitatea este mult mai mare. Avem nevoie în jur de 40. Vor fi distribuite în special acolo unde sunt comunităţi izolate şi nu au posibilitate de transport. După finalizarea acestei etape, ministerul va achiziţiona încă 400 de microbuze. Eu sper că majoritatea localităţilor care au nevoie de microbuze, le vor primi în anul viitor şcolar”, a spus Mihaela Huncă.

Cele 15 microbuze vor ajunge în judeţul Botoşani până la începerea noului an şcolar.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA