5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

VEZI cât vor costa mieii la Paşte

News Crescătorii de animale din judeţul Botoşani spun că înaintea Paştelui, preţul mieilor va fi la fel ca anul trecut. Ei susţin că producţia din acest an este mult mai bună comparativ cu anii trecuţi şi nu sunt motive pentru creşterea preţului.

„Dacă ne gândim la producţia pe care o avem în acest an şi anume doi-trei miei la o femelă, anul se anunţă foarte bun. În luna aprilie ne aşteptăm la un număr mare de miei pe piaţă, la o greutate minimă de 10 kilograme. Şi preţul va fi unul acceptabil pentru consumatori. Având în vedere că furajele au fost suficiente, că preţul kilogramului de boabe a fost avantajos, va fi la fel ca anul trecut undeva între 15 şi 18 lei pe kilogramul de carcasă”, a spus Ionică Nechifor, preşedintele Asociaţiei Moldoovis.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

128 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA