27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

VEZI cât va lipsi Patache după lovitura primită în meciul de la Cluj. „S-au chinuit cinci minute să-mi oprească sângerarea. Arbitru mi-a spus că jucătorul de la Cluj nu m-a văzut şi de asta m-a lovit”

patache

Fundaşul dreapta al FC Botoşani s-a accidentat grav în partida de ieri, de la Cluj, după ce Mengolo l-a lovit cu cotul în faţă. Deşi fotbalistul botoşănean avea faţa plină de sânge şi a trebuit schimbat, arbitrul George Rădulescu nu i-a acordat nici măcar cartonaş galben fotbalistului clujean.

Iniţial, diagnosticul a fost fractură de piramidă nazală dar după mai multe investigaţii s-a constatat că este vorba doar de o deplasare iar fotbalistul botoşănean nu va sta foarte mult departe de gazon. Incredibilă a fost explicaţia pe care a primit-o de la arbitrul George Rădulescu care i-a luat apărarea jucătorului de la Univ. Cluj.

„A fost un ceas rău. E bine că nu este chiar atât de grav. În primă fază au zis că e rupt dar apoi mi-au spus cu e doar deplasat. Am scăpat destul de ieftin după ce lovitură am primit. M-am dus să fac presiune şi să ajung odată cu mingea şi m-a lovit cu cotul. Nu ştiu dacă a fost cu intenţie dar a fost o lovitură pe care am primit-o direct în nas. După meci mi-a spus că m-a simţit prea târziu şi m-a lovit din întoarcere. Curgea sângele ca la robinet. Vine arbitrul, se uită şi spune că m-a atins din întoarcere. Nu e asta o explicaţie. E sânge. Arbitru mi-a spus că jucătorul de la Cluj nu m-a văzut şi de asta m-a lovit. Vreo cinci minute s-au chinuit să-mi oprească sângerarea. A fost un meci destul de dur iar de la ei nu a sancţionat pe nimeni. În meciul de ieri, arbitrajul ne-a fost ostil, ne-a căutat prea mult. Nu sunt eu în măsură să comentez dar unul din jucătorii lor putea primi al doilea galben”, a spus Andrei Patache care şi-ar dori să intre chiar şi în meciul cu ASA Tg. Mureş.

„Medicii au zis să stau 14 zile. Şapte zile să fac pauză şi apoi să încep antrenamentele. Eu mi-aş dori să joc şi în meciul cu Tg. Mureş. Trebuie să vedem dacă fac rost de mască pentru că fără mască nu pot să risc”, a adăugat Andrei Patache.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA