23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

VEŞTI PROASTE. Vicepreşedinte Consiliul Judeţean: „După această iarnă vom avea probleme pe toate drumurile”

drum groapa

Variaţiile foarte mari de temperatură din această iarnă au afectat deja drumurile din judeţul Botoşani. Pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene au apărut cratere iar reprezentanţii Consiliului Judeţean spun că în primăvară vor fi obligaţi să aloce fonduri mai mari pentru plombarea gropilor.

Cristain Achiţei, vicepreşedintele CJ Botoşani, spune că vor fi probleme din cauza variaţiilor mari de temperatură. De la o zi la alta au fost diferenţe de 15-20 de grade iar asfaltul care nici aşa nu era în condiţii foarte bune, a cedat.

„Eu cred că în fiecare iarnă trebuie avut în vedere să depozităm o cantitate de asfalt, tocmai pentru a putea interveni când apare o problemă. Deja au apărut probleme cu ar fi în zona Hlipiceni. La ciclurile îngheţ-dezgheţ apar probleme. Eu prevăd că după această iarnă vom avea probleme pe toate drumurile din România. Nu numai în Botoşani. La cum a evoluat temperatura în această iarnă, am avut multe cicluri îngheţ-dezgheţ”, a spus Cristian Achiţei.

Pentru 2015, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani a solicitat 380 de miliarde de lei vechi dar reprezentanţii Consiliului Judeţean spun că suma va fi stabilită în momentul întocmirii bugetului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES





































ULTIMA ORA