20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Vești proaste de la meteorologi: De marți vremea se schimbă

ploaie foto bucurestifm

De Paşte ne-am bucurat de soare şi temperaturi foarte ridicate, însă de astăzi lucrurile încep să se schimbe, iar marți se răcește zdravăn.

Marți, vremea se răceşte accentuat în toată ţara, valorile termice urmând să coboare sub mediile climatologice specifice datei în majoritatea regiunilor.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei, când local în nordul şi centrul ţării şi cu totul izolat în rest vor fi averse şi descărcări electrice.

În cursul nopţii se vor semnala precipitaţii la munte, unde vor fi ploi, iar la altitudini mari şi lapoviţă sau ninsoare, iar în restul teritoriului va ploua local, la început în vest, centru şi nord, iar spre sfârşitul intervalului şi în sud-est.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană şi în regiunile intracarpatice, dar trecător şi în rest, potrivit Digi24.ro. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în depresiuni şi în Delta Dunării şi 23…24 de grade în sudul teritoriului, iar cele minime se vor încadra, în general, între 2 şi 10 grade.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA