22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

VEŞTI PROASTE. Cornel Şfaiţer: „FC Botoşani trebuie să dispute jocurile la Iaşi”

nocturna lucrari2

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, îi contrazice pe viceprimarul Eugen Ţurcanu şi primarul Ovidiu Portariuc care anunţau că în mod cert, echipa fanion a judeţului va juca pe Municipal chiar dacă nocturna nu va fi finalizată.

Oficialul botoşănean spune că nu s-a decis nimic până acum şi că sunt şanse mari ca FC Botoşani să debuteze în noul sezon, pe stadionul din Iaşi.

„Investiţia este în grafic. Partea legată de încălzirea terenului nu e o lucrarea foarte grea. La partea de nocturnă s-au făcut paşi importanţi. Cu siguranţă vom termina până la jumătatea lunii august”, a spus Cornel Şfaiţer care a adăugat:

„E posibil orice. La momentul acesta, FC Botoşani trebuie să dispute jocurile la Iaşi. Nu poate să-şi dea nimeni cu părerea că vom juca la Botoşani. La ora asta, eu spun că în prima etapă jucămla Iaşi. Nici nu ştim ţintarul. E posibil să jucăm în prima etapă în deplasare. După ţintar, vom face demersuri. Eu promit că vom face toate demersurile pentru a juca acasă. Ne-am mobilizat cu toţii şi vrem să accelerăm lucrările”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA